اهداف کانون

نخستین مرکز نوآوری صنعت غذا افتتاح شد

?پیش بینی شده که نخستین مرکز نوآوری صنعت غذا محلی برای توسعه و تجاری سازی ایده های نوآورانه این حوزه شود. در مرکز نوآوری صنعت غذا، ۸ ایده فناورانه شتابدهی می‌شود. همچنین این مرکز میزبان ۷ طرح توسعه تجاری سازی است. طرح هایی چون بسته بندی و فرآوری گوجه سیاه، نان بیسکویت چهار شیره، انواع شیرینی جات رژیمی برای بیماران خاص، اتانول برگرفته از سبوس گندم، مزارع عمودی، مکمل غذایی درختان پسته و سامانه فروش مستقیم برنج توسط کشاورزان در این مرکز به تولید می رسند. ?سورنا ستاری معاون علمی و فناوری در آیین افتتاحیه این مرکز، گفت: ایجاد این…